Alice Jūban

Original Name アリス十番
Date of creation July , 2011
Nationality Japanese
Popularity : 0

Dernière modification : 28 Avril 2019, 10:22

Description

Informations

Members Ex-members Discography
 • Kawamura Nanaka (Chant)
 • Sakura Yuki (Chant, couleur Vert)
 • Sakura Nodoka (Chant) / 2011-2018
 • Mori Kanon (Chant) / 2011-2018
 • Tachibana Anna (Chant) / 2011-2018
 • Sawada Risa (Chant) / 2011-2017
 • Kamen joshi (March 6, 2013)

Don


Our social network


Page générée en 0.05604 secondes