Alice No.10

Original Name アリス十番
Date of creation June 30, 2011
Nationality Japanese
Popularity : 0

Dernière modification : 21 Décembre 2020, 16:25

Description

Informations

Members Ex-members Discography
 • Kawamura Nanaka (Chant, couleur Blanc)
 • Sakura Nodoka (Chant) / 2011-2018
 • Mori Kanon (Chant) / 2011-2018
 • Tachibana Anna (Chant) / 2011-2018
 • Sakura Yuki (Chant) / 2011-2019
 • Sawada Risa (Chant) / 2011-2017
 • Kamen joshi (March 6, 2013)

Don


Our social network


Related groups / artists

Page générée en 0.05571 secondes