Fudanjuku

Original Name 風男塾
Date of creation November 30, 2007
Nationality Japanese
Hashtag #fudanjuku
Popularity : 0

Dernière modification : 22 Décembre 2020, 12:05

Description

Informations

Ex-members Discography
 • Konan Yuka (Chant) / 2010-2017
 • Seguchi Kana (Chant) / 2010-2019
 • Hasegawa Ai (Chant) / 2011-2021
 • Ura Erika (Chant) / 2010-2017
 • Shimokariya Kanae (Chant) / 2014-2018
 • Fujita Rei (Chant) / 2016-2019
 • Noir (August 31, 2016)
 • Akashi -soul mate- (January 18, 2017)

Don


Our social network


Page générée en 0.03767 secondes